L.D.D.

VampierElles

Home / Over VampierElles

Over VampierElles

Algemeen

Oprichtingsdatum:        21 september 1983
Devies:                            Post nos diluvium
                                         Na ons de zondvloed
Kleuren:                          
Rood & Zwart
Borrelavond:                   Maandag 
Aantal actieve leden:     36
Manifestatie Quintus:    Festival de Fusie

Bestuur

H.T. Bestuur 2019-2020
Praeses:           
Lara
Ab actis:           
Barbara
Quaestrix:        
Merel
Assessor:        
Maude
                          

LOGO

Wat doen we zoal?

VampierElles is een actief dispuut. Naast de dagelijkse studiebezigbeden staan we iedere maandagavond op de borrel. Er wordt gedronken, gezongen en gezooid. Een actief zaalleven dus! VampierElles kent veel eigen commissies. Het varieert van het organiseren van een schuimfeest tijdens de El-Cid tot een Blind Date-diner met het hele dispuut. Ook hebben we een dispuutsweekend en ieder jaar een dag die in teken staat van onze familie en vrienden. Zo hebben we de broer-zus-dag, de vriendinnetjesdag, de moeder-dochter-dag en de vader-dochter-dag. Dit jaar zal de vriendinnetjesdag plaatsvinden. Daarnaast organiseren we elk jaar ons eigen festival samen met het Leids Heren Dispuut AquaVite.

Een kleine greep uit andere activiteiten die ook door het jaar heen georganiseerd worden zijn bijvoorbeeld de playback-act, de subweek, EL-CID activiteiten, oud&nieuw, BBQ's, indrukwekkende workshops en dagjes uit. Afgelopen jaar hebben we ons lustrum gevierd met verschillende lustrumactivieteiten, ons lustrumgala en een fantastische lustrumreis naar Sri Lanka! In de zomer van 2020 mogen we weer en gaan we op midlustrumreis.

Buiten de activiteiten binnen VampierElles zijn we ook erg actief op Quintus. Zo zitten er onder andere Vampen in de Barcommissie, de Crisis, de IQ, de Disq, de CoCo, de Quest, de Inspekcie en het Bestuur.

>> <<